• slidebg3

  Алуминиумски легури

  Производство на алуминиумски легури под притисок и слободно леење во инготи
  повеќе
 • slidebg3

  Скулптури одлеани во РЖ Институт на изложба во Њујорк

  На 23 март годинава во Gallery MC во Њујорк, САД, ќе се отвори заедничка изложба на скулпторите Дарко и Елена Дуковски и ...
  повеќе
 • slidebg3

  Денес пристигнаа трите големи ѕвона за новиот храм во Скопје

  Од Инсбрук – Австрија до Скопје. Ден пред новата година, утрово пристигнаа најголемите три звона наменети за новиот храм “Св.Константин и Елена” во центарот на Скопје.
  повеќе

Презентации

Контакт

Лицa за контакт со инвеститорите:

 • Тодор Божиновски, Раководител на економско биро телефон: ++389 (0)2 3287-803 мобилен: ++389 (0)70 221-403 е-пошта: ekonomskobiro@rzinstitut.com.mk
 • Душко Коцевски, Одговорен економист телефон: ++389 (0)2 3287-804 мобилен: ++389 (0)78 259-121 е-пошта: dkocevski@rzinstitut.com.mk

Мисија и визија