• slidebg3

  Алуминиумски легури

  Производство на алуминиумски легури под притисок и слободно леење во инготи
  повеќе
 • slidebg3

  Скулптури одлеани во РЖ Институт на изложба во Њујорк

  На 23 март годинава во Gallery MC во Њујорк, САД, ќе се отвори заедничка изложба на скулпторите Дарко и Елена Дуковски и ...
  повеќе
 • slidebg3

  Денес пристигнаа трите големи ѕвона за новиот храм во Скопје

  Од Инсбрук – Австрија до Скопје. Ден пред новата година, утрово пристигнаа најголемите три звона наменети за новиот храм “Св.Константин и Елена” во центарот на Скопје.
  повеќе

Во медиуми

Сакате да дознаете нешто повеќе за нас?

Погледнете ги објавите поврзани со РЖ Институт кои се појавија во медиумите во изминатиот период.

Повеќе

За нашата компанија

РЖ Институт е акционерско друштво чија примарна дејност е леење и обработка на технички и уметнички одлеаноци од обоени метали (алуминиумски, бронза, месинг итн).

Повеќе

Портфолио