Лица за контакт

Акцонерите и потенцијалните инвеститори можат дополнително да се информираат за работата на нашата компанија преку контакт со одговорните лица во РЖ Институт.

Лица одговорни за контакт со инвеститори се следните:

  • Тодор Божиновски
  • Раководител на Економско биро
  • телефон: ++ 389 (0)2 / 3287 – 804
  • мобилен: ++ 389 (0)70/ 221 - 403
  • e-маил:Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  • Душко Коцевски
  • Одговорен економист
  • телефон: ++ 389 (0)2/ 3287 – 804
  • мобилен: ++ 389 (0)78/ 259 - 121
  • e-маил:Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Исто така, ги известуваме сите акционери кои имаат извршено промена на нивните генерални лични податоци (вклучувајќи адреса, банкарска сметка, контакт телефон или е-маил, даночен број и сл.) потребно е да ја информираат компанијата со цел да се евидентираат овие промени.